Tor­til­la met pad­de­stoe­len

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans lunch 4 personen
3 6

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenpapier
  • koekenpan doorsnede ca. 21 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Paddestoelen schoonvegen met keukenpapier en harde stukjes van oesterzwammen afsnijden. Paddestoelen in stukjes snijden. In koekenpan helft van olie verhitten. Paddestoelen in ca. 5 minuten bruin bakken; regelmatig omscheppen. Tijm erdoor scheppen en op smaak brengen met zout en peper. In kom eieren loskloppen met zout en peper. Paddestoelen erdoor scheppen. In koekenpan rest van olie verhitten. Eimengsel in pan schenken en tortilla afgedekt op laag vuur in ca. 10 minuten laten stollen. Bord op pan leggen, samen keren en tortilla met onderkant boven terug laten glijden in pan. Andere kant in ca. 3 minuten bruin bakken. Lekker met geroosterd brood of tomatenbrood.

Tip:

Ook te serveren als tapa.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 260 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Spanje

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.