Wit­lof­hap­je met an­sjo­vis

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans borrelhapje 4 personen
3 11

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Witlof wassen, droogdeppen met keukenpapier en besprenkelen met citroensap. Ansjovisfilets droogdeppen met keukenpapier en in blaadjes witlof leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 35 kcal
  • eiwit 5 g
  • vet 2 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Spanje

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.