Ge­ma­ri­neer­de olij­ven met ui

(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans borrelhapje 4 personen
3 7

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Olijven laten uitlekken. Citroen schoonboenen en in kleine partjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. In kom olijven, knoflook, tijm, olie en citroenpartjes door elkaar scheppen. Ui pellen, in ringen snijden en met boter en 2 eetlepels water aan de kook brengen. Zachtjes laten koken tot vocht is verdampt. Olijven en uien door elkaar mengen en tot gebruik in schone, goed afsluitbare pot bewaren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 180 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Spanje

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.