Zuur­kool met var­kens­fi­let en zuid­vruch­ten

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 2 personen
2 11

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tuttifrutti in reepjes snijden. In steelpan wijnzuurkool, tuttifrutti en appelsap ca. 15 minuten afgedekt laten sudderen. Filetlapjes met grove mosterd bestrijken. In pan boter verhitten. Filetlapjes dichtschroeien en op matig vuur in ca. 10 minuten goudbruin en gaar bakken. Halverwege baktijd keren. In magnetron aardappelpuree in ca. 5 minuten op vol vermogen (700 Watt) verwarmen. Zuurkool afgieten, crème fraîche erdoor roeren. Puree overdoen in schaal, zuurkool erdoor scheppen. Filetlapjes op zuurkool leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 800 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 44 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.