Sa­la­de met jum­bo­gar­na­len, avo­ca­do en wa­ter­kers

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 35

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In kom dressing kloppen van olie, citroensap en zout en peper naar smaak. Olijven halveren. Avocado's schillen, pitten verwijderen en vruchtvlees in dunne partjes snijden. Waterkers over vier bordjes verdelen. Avocado en garnalen hierop rangschikken. Dressing over salade schenken en garneren met olijven en kappertjes. Lekker met stevig brood zoals Pain Rustique of Pain Bûcheron.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 315 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 27 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.