Ita­li­aan­se to­ma­ten­soep

(77)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
2 77

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ui pellen en snipperen. Bleekselderij schoonmaken en in reepjes snijden. Wortel schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten. Groente in ca. 4 minuten zachtjes bakken. Soep toevoegen en aan de kook brengen. Tarwe aan soep toevoegen en ca. 10 minuten zachtjes meekoken. Bonen laten uitlekken. Bonen door soep roeren en nog 1 minuut meewarmen. Soep serveren met ciabatta. Lekker met geraspte pittige kaas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.