Tar­taartjes met room­saus

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
2 6

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de boter in een koekenpan. Bak de aardappelschijfjes 10 min. Verwarm de sperziebonen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Halveer de tomaten en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Verwarm de laatste 2 min. met de sperziebonen mee. Verhit de boter in de braadpan. Bak de tartaartjes in 7 minuten gaar, keer halverwege.
  3. Verwarm de crème fraîche en roomkaas in een steelpan. Serveer de tartaartjes met de roomsaus, sperziebonen en aardappels.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 27 g
  • vet 38 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 10-11

Tartaartjes met roomsaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tar­taartjes met room­saus

1
1
  • 3 el roomboter
  • 450 g aardappelschijfjes
  • 450 g sperziebonen

Verhit de boter in een koekenpan. Bak de aardappelschijfjes 10 min. Verwarm de sperziebonen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 2 tomaten

Halveer de tomaten en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Verwarm de laatste 2 min. met de sperziebonen mee.

3
3
  • 2 el roomboter
  • 4 tartaartjes

Verhit de boter in de braadpan. Bak de tartaartjes in 7 minuten gaar, keer halverwege.

4
4
  • 125 ml crème fraîche
  • 150 g roomkaas knoflook

Verwarm de crème fraîche en roomkaas in een steelpan. Serveer de tartaartjes met de roomsaus, sperziebonen en aardappels.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.