Sa­la­de met zalm en kaas­dres­sing

(37)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 37

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Steeltjes van rucola snijden en sla over vier borden verdelen. Avocado schillen en vruchtvlees in parten snijden. Tomaat schoonmaken, halveren en zaadjes verwijderen. Vruchtvlees in blokjes snijden. Zalm in plakjes snijden. Avocado, tomaat, zalm en kappertjes over rucola verdelen. Mayonaise losroeren met kaas, citroensap, zout en versgemalen peper. Dressing over salade schenken. Lekker met geroosterd brood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 380 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 32 g
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.