Ta­gli­a­tel­le met au­ber­gi­ne-quorn­saus

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 33

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Aubergine schoonmaken en in blokjes snijden. Knoflook pellen en fijn hakken. In braadpan olie verhitten en knoflook zacht bakken. Aubergine en quorn toevoegen en ca. 4 minuten meebakken. Tomatensaus toevoegen en geheel ca. 10 minuten zachtjes verhitten. Kappertjes en noten toevoegen en ca. 1 minuut meewarmen. Tagliatelle over vier borden verdelen, pastasaus erop scheppen. Lekker met salade van kropsla met vinaigrette.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 630 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.