Su­per­sand­wich

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 11

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes
  • broodrooster

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Brood roosteren. Appels schillen, met appelboor klokhuizen verwijderen en appels in plakken snijden. In droge koekenpan bacon in ca. 3 minuten knapperig bakken. In achtergebleven bakvet appelplakken ca. 2 minuten bakken. Intussen cornedbeef in 8 dunne plakken snijden. Op 4 sneden brood helft van bacon en helft van appels leggen. Daarop een flinke eetlepel coleslaw scheppen en plak cornedbeef leggen. Afdekken met snee brood en beleggen nogmaals herhalen. Afdekken met laatste sneden brood. Door elke sandwich 2 satéstokjes prikken en sandwich diagonaal doorsnijden. Sla over vier borden verdelen en sandwiches erop leggen. Garneren met rest van coleslaw.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 855 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 70 g
  • vet 51 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.