Smul­huis

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Maak de paprika schoon en snij het kapje eraf. Snij de paprika dan in dunne reepjes.
  2. Kook de broccoli in een bodempje water in ongeveer 8 minuten gaar.
  3. Smelt de boter in een koekenpan en bak de kipkaaspunten in ongeveer 6 minuten bruin. Halverwege omkeren.
  4. Breng 0,5 liter water aan de kook en roer het pureepoeder erdoor.
  5. Leg de kipkaaspunten als dak bovenaan vier borden en maak er met puree de muren onder. Maak van de paprikareepjes een deur en een raam. Leg de broccoli er als struiken en bomen omheen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.