Ome­let met bloed­worst

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Worst in puntjes snijden. In grote koekenpan met anti-aanbaklaag boter verhitten. Worst al omscheppend ca. 5 minuten bakken. Bieslook fijnknippen. In kom eieren loskloppen met room, zout, peper en bieslook. Eiermengsel bij worst in pan schenken en op matig vuur in ca. 15 minuten laten stollen. Omelet uit pan op schaal laten glijden en in vieren snijden. Serveren met sla en geroosterd brood met boter.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 610 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 54 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: België

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.