Fo­rel met spek en ui­en

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 23

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal
  • keukenpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Forellen afspoelen en met keukenpapier droogdeppen. Uien pellen en in ringen snijden. Elke forel met 2 plakjes spek omwikkelen. Ovenschaal invetten, forellen erin leggen en met peper bestrooien. Uienringen erop leggen. Dragon erover strooien. Boter in stukjes snijden en erover verdelen.
  2. Forel in oven in ca. 20 minuten gaar bakken. Halverwege baktijd wijn over forellen schenken. Forel met stoofvocht serveren. Lekker met venkel en aardappelpuree.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 395 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: België

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.