Met pa­té ge­vul­de ui­en

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 170 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 2 uur wachten
(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 8

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Uien met schil op rooster, boven lekbak, in midden van oven in ca. 1 uur gaar laten worden. Uien iets af laten koelen. Met kartelmes kapjes van uien afsnijden. Uien met mesje tot ca. 1 cm van de wand uithollen. Uienpulp kleinsnijden, met salie en peper door paté mengen. Uien met patémengsel vullen, afdekken met kapje.
  2. Uien in oven in ca. 10 minuten warm laten worden. Lekker bij stamppot rode kool. Als hoofdgerecht lekker met cranberrycompote en aardappelkroketjes.

Tip:

Ook lekker als hoofdgerecht voor 2 personen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 170 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: België

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.