Bieflap­je met olij­ven-groen­te­rijst

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 2 personen
3 14

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bieflapjes bestrooien met vleeskruiden. Olijven in plakjes snijden. Tomaatjes schoonmaken en halveren. In koekenpan helft van olie verhitten. Bieflapjes in 4-5 minuten bruinbakken. Rest van olie verhitten in andere (koeken)pan. Rauwkost op hoog vuur 1 minuut roerbakken. Tomaatjes en olijven 1 minuut meebakken. Rijst toevoegen en volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Vlees en groenterijst op bord scheppen. Braadvet even laten inkoken met 2 eetlepels water en pesto. Jus over rijst en vlees gieten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 750 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 49 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.