Ita­li­aan­se kik­ker­erw­ten­soep

(49)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 49

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Kruiden fijnsnijden. Kikkererwten in zeef afspoelen en laten uitlekken. Tweederde van kikkererwten pureren. In pan olie verhitten. Spekblokjes uitbakken. Champignons, soepgroenten, tomatenpuree en kruiden toevoegen. Op hoog vuur ca. 3 minuten roerbakken. Kikkererwtenpuree, hele kikkererwten, verkruimelde bouillontabletten en 1 liter water toevoegen. Soep aan de kook brengen en ca. 7 minuten zachtjes laten doorkoken. Lekker met warm geroosterd brood en geraspte kaas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 345 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.