Mos­terd­zuur­kool met kriel­tjes en var­kens­fi­let

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 9

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Krieltjes in pan met weinig water en zout in ca. 10 minuten gaarkoken. In andere pan zuurkool, mosterd en crème fraîche mengen. Zuurkool ca. 8 minuten zachtjes stoven. Op smaak brengen met zout en peper. In (koeken)pan boter verhitten. Varkenslapjes in ca. 2 minuten gaar en bruin bakken. Vlees uit pan nemen en braadvet even laten inkoken met 3 eetlepels water. Vlees, zuurkool en krieltjes over 4 borden verdelen. Jus over aardappels en vlees gieten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.