Me­di­ter­ra­ne tar­ly­scho­tel

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 11

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Tarly volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten schoonmaken en in plakjes snijden. Kaas in plakjes snijden. Ovenschaal invetten. In koekenpan rest van olie verhitten. Hierin groentemix ca. 3 minuten roerbakken. Knoflook pellen, erboven uitpersen en ca. 1 minuut meebakken. Mix voor tarly en 150 ml water toevoegen en ca. 1 minuut al omscheppend verwarmen. Tarly en garnalen toevoegen en goed door elkaar scheppen. Tarlymengsel in ovenschaal scheppen. Plakjes tomaat en kaas erop leggen. Schotel ca. 5 minuten onder grill zetten tot kaas gesmolten en lichtbruin gekleurd is.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.