Krui­di­ge kal­koen met rijst

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 14

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kalkoenfilet in reepjes snijden. Kool schoonmaken en in repen snijden. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. In wok of braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Kalkoen ca. 5 minuten roerbakken en uit pan scheppen. Rest van olie in wok verhitten en paprika en kool ca. 3 minuten roerbakken. Kalkoen, boemboe en 100 ml water toevoegen. Geheel ca. 10 minuten zachtjes laten koken. Op smaak brengen met ketjap, zout en peper. Kalkoenschotel garneren met cashewnoten, serveren met rijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 43 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.