Fu­sil­li met pa­pri­ka-gor­gon­zo­la­saus

(63)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 63

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Uien en knoflook pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten. Paprika, ui en knoflook op laag vuur ca. 15 minuten smoren. Intussen fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing. Gorgonzola verkruimelen. Met staafmixer paprikamengsel grof pureren. Gorgonzola toevoegen en door en door verwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Basilicum grof hakken en enkele blaadjes achterhouden voor garnering. Fusilli mengen met gorgonzolasaus en basilicum. Garneren met blaadjes basilicum. Lekker met groene salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 545 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.