Sa­la­de van ge­roos­ter­de groen­ten

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 130 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan voorgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Groenten schoonmaken en in plakken van ca. 1/2 cm dik snijden. Groenten op rooster leggen en licht insmeren met helft van olie. Lekbak onder rooster plaatsen. Groenten ca. 10 cm onder grill schuiven en ca. 10 minuten roosteren, halverwege keren. Intussen ansjovis in stukjes snijden. Groenten over vier borden verdelen. Garneren met ansjovis, besprenkelen met rest van olie en bestrooien met zout en versgemalen peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 130 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.