Su­ri­mi­cock­tail

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
4 28

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailglazen

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Eieren in ca. 8 minuten hard koken, laten schrikken en pellen. Eieren in stukjes snijden. Surimisticks in stukjes snijden. Ravigottesaus mengen met ei, surimi, bieslook en kappertjes. In vier cocktailglazen sla leggen. Surimicocktail erop scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 145 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 12 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.