Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Bruschet­ta met to­maat en ba­si­li­cum

(323)waardeer
Een lekker italiaans recept. Het vegetarische voorgerecht bevat de volgende ingrediënten: tomaten, knoflook, olijfolie, ciabatta en basilicum Italiaans voorgerecht 12 stuks 30 kcal
3 323

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Tomaten inkruisen, enkele seconden onderdompelen in kokend water, afspoelen onder koud water, ontvellen, pitjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Knoflook pellen en boven kom uitpersen. Knoflook en olie door elkaar roeren. Ciabatta in 12 plakjes snijden en in broodrooster roosteren. Plakjes ciabatta dun bestrijken met knoflookolie. Tomatenblokjes erop leggen. Basilicumblaadjes in drieën scheuren en bruschetta ermee garneren.

Tip

Ook lekker als borrelhapje.

Voedingswaarden (per stuk)
  • Energie 30 kcal
  • Eiwit 1 g
  • Vet 1 g
  • Koolhydraten 3 g
Tags