Ven­kel­sa­la­de

(43)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje 4 personen
2 43

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Venkel schoonmaken en wassen. Venkelgroen apart houden. Venkel in plakken en vervolgens in repen snijden. Olie, citroensap en honing tot sausje kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Saus over venkel sprenkelen en garneren met achtergehouden venkelgroen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 100 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Italië

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.