Ar­ti­sjok­ken­sa­la­de

  • borrelhapje
  • 4 personen
  • 95 kcal voedingswaarden
    • 5 min. bereiden
    • 3 uur wachten
(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje 4 personen
3 25

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Artisjokken laten uitlekken en halveren. Knoflook pellen en fijnsnipperen. In steelpan azijn met kruiden aan de kook brengen. Van vuur af knoflook en olie met azijn tot sausje kloppen. Sausje over artisjokken sprenkelen en minimaal 3 uur laten intrekken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 95 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Italië

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.