Ge­bak­ken pad­de­stoe­len

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje 4 personen
3 18

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Portobello's schoonborstelen en in repen snijden. Repen halveren. Knoflook pellen en met mes fijnpletten. In pan olie verhitten en knoflook zachtjes bakken. Paddestoelen toevoegen en in ca. 4 minuten beetgaar bakken. Knoflook verwijderen. Op smaak brengen met zout en peper. Peterselie erboven fijnknippen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 55 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Italië

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.