Gei­ten­kaas­beig­nets

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 12 stuks
3 15

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Olie verhitten. Kaas ontkorsten en in 12 dikke staafjes van ca. 6 cm lang snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In kom pannenkoekenmeel en bier tot glad beslag kloppen. Bosuitjes door beslag mengen. Kaasstaafjes een voor een door beslag wentelen en in hete frituurolie met 4 stuks tegelijk in 2-3 minuten goudbruin bakken. Direct serveren.

Tip:

Kaasbeignets kunnen van allerlei harde kaassoorten gemaakt worden. Experimenteer ook eens met leerdammer, belegen boerenkaas, emmentaler of bieslookkaas.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 85 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.