Vloer­brood met kaas en kool­sa­la­de

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
4 17

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schaaf de kaas in plakjes. Snijd de augurken in de lengte in reepjes en hak de dille grof. Meng in een kom de mayonaise, honing, mosterd, dille en peper en zout tot een dressing. Schep de kool door de dressing.
  2. Halveer het brood en snijd de stukken open. Beleg de onderste helften met kaas, augurk en koolsalade. Dek af met de bovenste helft. Snijd in vieren en serveer direct.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 1.015 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 100 g
  • vet 53 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Vloerbrood met kaas en koolsalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vloer­brood met kaas en kool­sa­la­de

1
1
  • 100 g jonge kaas
  • 6 augurken
  • 15 g verse dille

Schaaf de kaas in plakjes. Snijd de augurken in de lengte in reepjes en hak de dille grof.

2
2
  • 4 el mayonaise
  • ½ el honing
  • ½ el mosterd
  • 150 g gesneden witte kool
  • 150 g gesneden rodekool

Meng in een kom de mayonaise, honing, mosterd, dille en peper en zout tot een dressing. Schep de kool door de dressing.

3
3
  • 1 ongesneden brood

Halveer het brood en snijd de stukken open. Beleg de onderste helften met kaas, augurk en koolsalade. Dek af met de bovenste helft.

4
4

Snijd in vieren en serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.