Cous­cous met kool­raap

(49)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 49

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sugar snaps schoonmaken, in ruim kokend water in ca. 3 minuten beetgaar koken en laten uitlekken. In kom couscous en rozijnen (uit pak) met 4 dl kokend water mengen. Couscous ca. 5 minuten laten staan. Tartaartjes bestrooien met zout en peper. In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en tartaartjes in ca. 7 minuten bruin en gaar bakken. In wok rest van olie verhitten, koolraap al omscheppend in ca. 4 minuten beetgaar roerbakken. Kruidenmix (uit pak) erover strooien. Couscous en sugar snaps door koolraapmix scheppen en geheel nog ca. 2 minuten door en door verwarmen. Koolraap-couscoussalade op borden scheppen en tartaartje erop leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 495 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.