Ge­gra­ti­neer­de rös­ti met zalm

(85)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 85

Ingrediënten

Keukenspullen
  • lage ovenschaal

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ovengrill voorverwarmen. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Zalm in stukjes snijden. Aardappels (in keukenmachine) grof raspen. In koekenpan olie verhitten en geraspte aardappel al omscheppend ca. 2 minuten bakken. Van vuur af zalm, bosuiringetjes en zout en peper naar smaak erdoor scheppen. Lage ovenschaal invetten en aardappelmengsel erin scheppen. Crème fraîche erover uitstrijken en pizzakaas erover strooien. Schaal ca. 15 cm onder hete grill schuiven en in ca. 5 minuten goudbruin en gaar laten worden. Serveren met Griekse salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 1.005 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 67 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.