Ker­rie­nood­les met fri­can­deau

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 1 personen
2 11

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Noodles bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten en groenten in ca. 4 minuten beetgaar roerbakken. Fricandeau in reepjes snijden. Steeltjes van koriander plukken, blad grof hakken. Noodles met 1/2 dl kookvocht door groenten scheppen. Fricandeau en koriander erdoor mengen en geheel nog ca. 2 minuten zachtjes doorwarmen. In diep bord scheppen en seroendeng erover strooien.

Tip:

Vervang voor een vegetarische versie de fricandeau door 1 bakje roergebakken shii-takes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 865 kcal
  • eiwit 52 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 43 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.