Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Ap­ple­crum­ble met ha­zel­no­ten

(139)waardeer
Een lekker wereldkeuken recept. Het vegetarische nagerecht bevat de volgende ingrediënten: hazelnoten, koude boter, witte basterdsuiker, bloem, zout, appelcompote en poedersuiker Wereldkeuken nagerecht 4 personen 790 kcal
3 139

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • kleine lage ovenschaaltjes

Bereiden

Oven op 200 °C voorverwarmen. Hazelnoten grof hakken. Boter in blokjes snijden. In kom basterdsuiker, bloem, zout en 1/2-1 eetlepel water tot kruimeldeeg kneden. Hazelnoten erdoor mengen. Appelcompote en kruimeldeeg over ovenschaaltjes verdelen. Applecrumble ca. 20 minuten in midden van oven goudbruin bakken. Applecrumble uit oven nemen, met poedersuiker bestuiven en warm serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 790 kcal
  • Eiwit 8 g
  • Vet 43 g
  • Koolhydraten 93 g
Tags