Wrap met avo­ca­do-to­ma­ten­sal­sa

Kip, tomaat en avocado: meer heb je niet nodig om een heerlijke vulling voor wraps te maken.

(122)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Kip, tomaat en avocado: meer heb je niet nodig om een heerlijke vulling voor wraps te maken. 4 personen
3 122

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de avocado's, ontpit ze en snijd het vruchtvlees in blokjes. Maak de tomaten schoon en snijd in blokjes. Verhit de boter in een braadpan. Bak hierin de kipblokjes in ca. 4 min. rondom bruin. Strooi de helft van de seasoning mix erover en voeg het water toe.
  2. Roer het geheel goed door en bak voor ca. 2 min. Meng intussen in een schaaltje de avocadoblokjes, tomatenblokjes en de rest van de seasoning mix door elkaar. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul ze met kipblokjes en avocado-tomatensalsa. Strooi de kaas erover en rol de wraps op.

combinatietip:

Lekker met groene salade met vinaigrette.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 750 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 43 g
    waarvan verzadigd 15 g
  • natrium 1.375 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 52-01

Wrap met avocado-tomatensalsa

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wrap met avo­ca­do-to­ma­ten­sal­sa

1
1
  • 2 rijpe avocado's
  • 2 tomaten
  • 2 el boter

Schil de avocado's, ontpit ze en snijd het vruchtvlees in blokjes. Maak de tomaten schoon en snijd in blokjes. Verhit de boter in een braadpan.

2
2
  • 400 g kipfiletblokjes
  • 20 g burrito seasoning mix
  • 1 el water

Bak hierin de kipblokjes in ca. 4 min. rondom bruin. Strooi de seasoning mix erover en voeg het water toe.

3
3
  • 20 g burrito seasoning mix

Roer het geheel goed door en bak voor ca. 2 min. Meng intussen in een schaaltje de avocadoblokjes, tomatenblokjes en seasoning mix door elkaar.

4
4
  • 4 wraps
  • 150 g gemalen belegen kaas

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul ze met kipblokjes en avocado-tomatensalsa. Strooi de kaas erover en rol de wraps op.

combinatietip:

Lekker met groene salade met vinaigrette.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.