Kar­bo­na­des met krui­den­jus

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
2 5

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Karbonades bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Karbonades in ca. 15 minuten bruin en gaar bakken. Intussen puree en groenten bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Peterselie fijn hakken. Karbonades uit pan nemen en warmhouden. Braadjus afblussen met wijn en al roerend ca. 2 minuten laten inkoken. Peterselie toevoegen en jus indien nodig binden met wat allesbinder. Karbonades serveren met puree, groenten en jus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.