Ta­gli­a­tel­le pri­ma­ve­ra

Vier-de-lente-pasta en doe dat met verse groenten. Veel verse groenten.

(55)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Vier-de-lente-pasta en doe dat met verse groenten. Veel verse groenten. 4 personen
3 55

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de courgette in plakjes. Snijd de basilicum in reepjes.
  2. Verhit de olie in een wok. Roerbak de groentemix en de courgette ca. 8 min. Rasp intussen de kaas grof. Breng het groentemengsel op smaak met peper en zout.
  3. Giet de tagliatelle af en roer de pesto erdoor. Verdeel de tagliatelle over borden, schep de groente erop en bestrooi met de basilicum en de kaas.
video

Roer­bak­ken / wok­ken

Instructievideo - 00:54 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 645 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 81 g
  • vet 23 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 465 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 52-01

Tagliatelle primavera

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ta­gli­a­tel­le pri­ma­ve­ra

1
1
  • 500 g tagliatelle

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 1 courgette
  • 15 g basilicum

Snijd de courgette in plakjes. Snijd de basilicum in reepjes.

3
3
  • 3 el olijfolie
  • 375 g groentemix

Verhit de olie in een wok. Roerbak de groentemix en de courgette ca. 8 min.

Roerbakken / wokken

Instructievideo

00:54 min.

4
4
  • 100 g Grana Padano

Rasp intussen de kaas grof. Breng het groentemengsel op smaak met peper en zout.

5
5
  • 3 el pesto alla Genovese

Giet de tagliatelle af en roer de pesto erdoor. Verdeel de tagliatelle over borden, schep de groente erop en bestrooi met de basilicum en de kaas.

Pesto maken

Instructievideo

04:35 min.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.