Tri­f­le met pe­ren en ka­ra­mel­vla

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Cake in blokjes snijden. In glazen schaal blokjes cake leggen. Peren schillen en klokhuis verwijderen. Peren in stukjes snijden en besprenkelen met citroensap. Peerstukjes over cake verdelen en vla erover schenken. Garneren met slagroom en knispers.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.