Drui­ven­muf­fins

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 235 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
engels nagerecht 4 personen
4 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Chocolade grof hakken.
  2. Muffinbeslag maken volgens gebruiksaanwijzing met eieren en boter. Druiven halveren. Chocolade en helft van druiven voorzichtig door beslag scheppen. Beslag over 12 vormpjes (uit pak) verdelen.
  3. Muffins in oven in ca. 30 minuten gaar bakken.
  4. Muffins serveren met rest van druiven en slagroom.

Tip:

Overgebleven muffins zijn in afgesloten trommel tot volgende dag te bewaren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 235 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.