Pad­de­stoe­len­gra­tin

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Paddestoelen schoonvegen en in stukken snijden. Peren schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden. Peer en dressing door sla mengen. Grill voorverwarmen. In koekenpan boter verhitten. Paddestoelen ca. 4 minuten bakken, pittig op smaak brengen met zout en peper. Kaas in 8 plakken snijden. Op bakplaat op elk stuk bakpapier van ca. 20 x 20 cm plak kaas leggen. Paddestoelmengsel erop scheppen. Afdekken met rest van kaasplakken. Bakplaat onder grill plaatsen tot kaas smelt. Paddestoelengratin van bakpapier op bord schuiven. Serveren met salade en notenrijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 775 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 50 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.