Sur­pri­se!

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 265 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 31

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Haricots verts laten uitlekken.
  2. Croissantdeeg uitrollen op aanrecht. Driehoeken loshalen en in lengte halveren. Deegpunten besmeren met helft van tapenade en beleggen met ontbijtspek. Aan onderkant van deegpunten ca. 8 haricots verts leggen.
  3. Croissants richting punt oprollen (haricots verts steken er aan zijkanten uit). Croissants in midden van oven in ca. 15 minuten gaar bakken.
  4. Croissants over vier borden verdelen en serveren met rest van tapenade.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 265 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 21 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.