Pan­nen­koe­ken met krab­s­a­la­de

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 23

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Krab laten uitlekken. Wortel schoonmaken en raspen. Pannenkoeken verwarmen volgens gebruiksaanwijzing en onder aluminiumfolie warm houden. Aan tafel pannenkoeken vullen met achtereenvolgens veldsla, geraspte wortel, krabsalade en krab. Pannenkoeken oprollen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 595 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.