Var­kens­fi­let met mie­riks­wor­tel

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
4 9

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Varkenslapjes insmeren met 1 eetlepel mierikswortel en bestrooien met zout en peper. Rest van mierikswortel door yogonaise roeren. In koekenpan 3 eetlepels boter verhitten en vlees in ca. 12 minuten goudbruin bakken, halverwege keren. Intussen in grote koekenpan rest van boter verhitten en aardappelschijfjes in ca. 10 minuten bruin en gaar bakken. Tuinboontjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing, door aardappelschijfjes mengen en nog ca. 2 minuten meebakken. Peterselie fijn knippen en door groentemengsel scheppen. Serveren met varkensfiletlapjes en mierikswortelsaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 530 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.