Me­di­ter­ra­ne bur­gers

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 11

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In wok of braadpan helft van boter verhitten. Groentemix ca. 5 minuten roerbakken, bestrooien met zout en peper. Tartaartjes plat slaan en bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan rest van boter verhitten (of grillpan gebruiken). Tartaartjes in ca. 2 minuten bakken (halverwege keren). Intussen friséesla mengen met helft van veldsla en dressing. Bollen halveren en beleggen met rest van veldsla. Tartaartjes op veldsla leggen, groentemix erop scheppen en cocktailsaus erover verdelen. Afdekken met bovenste helft van bollen. Serveren met friséesalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 670 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.