Ome­let met groen­te­ver­ras­sing

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 9

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Tofu in reepjes snijden, mengen met sojasaus en even laten marineren. Eieren loskloppen met sambal en 2 eetlepels water. In grote koekenpan 1 eetlepel olie verhitten. Van helft van ei 2 omeletten bakken en warmhouden. Zo nog 2 omeletten maken. Tofu laten uitlekken, sojasaus opvangen. Intussen in wok rest van olie verhitten. Tofu kort roerbakken, groentemix toevoegen en ca. 4 minuten meebakken. Sojasaus en gembersiroop erdoor roeren. Omeletten op vier borden leggen. Met schuimspaan groentemix midden op omeletten scheppen. Omeletten dichtvouwen en omkeren. Rijst ernaast scheppen. Vocht inkoken en naast rijst en omelet scheppen. Lekker met kroepoek.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 655 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.