Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Piz­za­hap­jes

(94)waardeer
Een lekker italiaans recept. Het hapje bevat de volgende ingrediënten: vis, A:, mozzarella, hamblokjes, doperwten, witte peper, nootmuskaat, verse basilicum, B:, uien, rode peper, sardines op olijfolie, zwarte olijven zonder pit, (zee)zout, geraspte jonge kaas, oregano, C:, geroosterde paprika's, spinata romana, pijnboompitten, Verder:, super-croissantdeeg en tomatensaus met kruiden Italiaans hapje 24 stuks 235 kcal
3 94

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Voorbereiden

Beleg A: 1 bol mozzarella in piepkleine blokjes snijden en mengen met hamblokjes, doperwten, peper en mespunt nootmuskaat. Basilicum in reepjes snijden, helft door mozzarellamengsel scheppen. B: Uien pellen en in ringen snijden. Peper schoonmaken en in reepjes snijden. Sardines halveren, graten verwijderen. Olijven in plakjes snijden. Blaadjes van takjes oregano plukken. C: Paprika's droogdeppen met keukenpapier en in repen snijden. Andere bol mozzarella in dunne plakken snijden. Croissantdeeg op aanrecht uitrollen en in 24 vierkantjes snijden. Deeg bestrijken met tomatensaus. Elk beleg (zie ingrediëntenlijst) over 8 vierkantjes verdelen, maar basilicumreepjes (A), oregano (B) en pijnboompitten (C) voor garnering apart houden.

Bereiden

Oven voorverwarmen op 200°C. Bakplaat bekleden met bakpapier. Per keer 8-12 pizzaatjes op bakplaat leggen en in ca. 12 minuten krokant bakken. Pizzaatjes beleggen met achtergehouden garnering.

Voedingswaarden (per stuk)
  • Energie 235 kcal
  • Eiwit 9 g
  • Vet 15 g
  • Koolhydraten 16 g
Tags