Wit­te-cho­co­la­de­ker­sen­truf­fels

  • borrelhapje
  • 20 stuks
    • 15 min. bereiden
    • 4 uur wachten
(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 20 stuks
3 12

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Chocolade au bain-marie laten smelten met kirsch. Pan van vuur nemen en voorzichtig mascarpone en uitgelekte kersen door chocolade scheppen. Mengsel in rechthoekige vorm schenken en in koelkast minstens 4 uur laten opstijven. Vóór serveren in blokjes snijden.

Voedingswaarden (per stuk)
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.