Kaap­se bon­bons

  • borrelhapje
  • 15 stuks
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 15 stuks
4 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Lampionvormige omhulsels van physalis voorzichtig openvouwen. Chocolade in stukjes breken en in magnetron in ca. 1 minuut op vol vermogen (700 watt) laten smelten. Vruchtjes een voor een in chocolade dippen, op met olie ingevet bord leggen en chocolade weer hard laten worden.

Tip:

Variatietip: pitloze witte druiven of aardbeien.

Voedingswaarden (per stuk)
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.