Boe­ren­kool met roer­ge­bak­ken worst­jes

(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 32

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Worstjes met keukenpapier droogdeppen. In koekenpan helft van boter verhitten en worstjes in ca. 15 minuten rondom bruin en gaar bakken. Intussen paprika's schoonmaken en in lengte in reepjes snijden. Reepjes halveren. In wok rest van boter verhitten. Paprika en boerenkool op matig vuur in ca. 10 minuten gaar bakken. Indien nodig tussentijds scheutje water toevoegen. Intussen beide zakjes puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Boerenkoolmengsel erdoor scheppen. Worstjes op stamppot leggen en direct serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 730 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 43 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.