Pen­ne met me­di­ter­ra­ne groen­te­mix en an­sjo­vis

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 11

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In grote pan ruim water met zout aan de kook brengen. Ansjovis afgieten (olie opvangen) en in stukjes snijden. Penne in 10-12 minuten beetgaar koken. In wok of hapjespan 1 eetlepel Ansjovisolie verhitten. Ansjovis en bevroren groentemix toevoegen en geheel ca. 8 minuten op hoog vuur roerbakken. Grove steeltjes van spinazie plukken. Halverwege baktijd spinazie toevoegen en meebakken tot spinazie geslonken is. Pasta afgieten en door groentemix scheppen. Pasta over vier diepe borden verdelen en bestrooien met geraspte kaas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.