Ha­zen­pe­per on­der pu­reed­ak­je

  • hoofdgerecht
  • 2 personen
    • 5 min. bereiden
    • 15 min. oventijd
(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 2 personen
3 31

Ingrediënten

Keukenspullen
  • diepe ovenschaal ca. 20 x 30 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Hazenpeper in ovenschaal scheppen en sherry erdoor roeren. Eierdooier door aardappelpuree mengen en hazenpeper met laag puree bedekken. Puree gladstrijken en ovenschotel in voorverwarmde oven (220 °C) in ca. 15 minuten gaar en goudbruin bakken.

Tip:

Variatietip: 2-4 plakjes bladerdeeg uitrollen tot lap die iets groter is dan ovenschaal. Deeg op schaal met hazenpeper leggen, randen afsnijden en stevig vastdrukken. Bovenkant deeg met losgeklopt ei bestrijken en ovenschotel in ca. 15 minuten goudbruin bakken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.