Ro­mi­ge ra­vi­o­li met porto­bel­lo

  • voorgerecht
  • 2 personen
    • 30 min. bereiden
(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 2 personen
3 56

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Steeltjes van 2 portobello's snijden. Paddestoelen in plakken snijden (voorzichtig, hoed breekt snel). Peterselie fijn hakken. Ravioli in ruim water met zout ca. 8 minuten op laag vuur beetgaar koken. Sjalotje pellen en fijn snipperen. Knoflook pellen. In grote koekenpan olie verhitten. Sjalot en uitgeperste knolook fruiten. Paddestoelen toevoegen (eventueel in 2 porties) en op hoog vuur in ca. 2 minuten per kant bruin en gaar bakken. Afblussen met scheutje sherry. (In magnetron) kaassaus verwarmen. Ravioli afgieten, kaassaus erdoor mengen. Portobello erover verdelen. Royaal bestrooien met peper en peterselie.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.